Wie heeft interesse of kent iemand die interesse heeft?

Vacature voor de Maatschap Fysiotherapie De Vonderkampen te Beilen en Westerbork


We zoeken 2 collega’s voor het samen verder uitbouwen van de Maatschap voor Fysiotherapie


Wie zijn wij?
Onze Maatschap bestaat al ruim 40 jaar binnen het gezondheidszorg ’landschap’ in Midden Drenthe. Wij zijn een praktijk met vestigingen in Beilen en Westerbork. In Beilen met een eigen bedrijfspand en fitnessruimte en in Westerbork als onderdeel van het Gezondheidscentrum Westerbork, samen met huisartsen en diverse andere disciplines.
We hebben goede contacten met alle verwijzende huisartsen in Beilen en Westerbork. Wij participeren in multidisciplinaire keten groepen in de regio, zijn aangesloten bij de coöperatie Plus Fysio Groep Drenthe en de Stichting Keurmerk Fysiotherapie
Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars, zijn aangesloten bij ZorgTopics.

Onze visie;
Wij vinden kwaliteit van zorg binnen ons domein voor de inwoners van Beilen en Westerbork heel belangrijk. Kennis, ervaring, de beste opleidingen en positieve audits op kwaliteit zijn daar onderdeel van
Om onze kennis goed bij te houden zijn wij aangesloten bij de specialistische koepelverenigingen.
Onze visie is om in de eerste lijn gezondheidszorg bij te dragen aan het ondersteunen van enkelvoudige fysiotherapeutische vragen, maar zeker ook revalidatieprocessen aansluitend aan operaties, ketenzorg voor diverse doelgroepen, ondersteunen van langer thuis blijven wonen van oudere inwoners en ondersteunen van gezond bewegen door begeleide fitness. Daarnaast geven wij Pilates-lessen, zwangerschapsfitness en bewegen voor ouderen.

Wil jij als collega in onze maatschap deel gaan nemen?
In onze praktijk komt er door naderend pensioen van een collega een plek, of meerdere deeltijdplekken, vrij voor deelname. Wij zijn een gezellig team met ambitie. We vinden de opleiding of bereidheid een specialistische opleiding te volgen, net zo belangrijk als sociale vaardigheden, collegialiteit en samen ondernemend zijn.
Voel jij energie als je dit leest? Wil je met ons verkennen of je in ons team past? Ben je nieuwsgierig of heb je vragen? Wil je eerst in loondienst voordat je in een maatschap deelneemt? We willen het samen met jou verkennen.


Neem gerust contact op met Heleen van Kampen: